Camping Terrazzo Sul Mare

Camping Terrazzo sul Mare ligt in het dorpje Cupra Marittima in de streek Le Marche (Ascoli Piceno). Het dorpje Cupra Marittima is een leuk klein dorpje waar een ontspannen sfeer hangt. Deze camping is geschikt voor jonge stelletjes of gezinnen met oudere kinderen.

Uw vakantie op camping Terrazzo sul Mare

Camping Terrazzo Sul Mare is niet zo’n grote camping het heeft de oppervlakte van 10.000 m2. Er zijn 30 kampeerplaatsen op de camping variërend van grote en hebben allemaal elektriciteit en water. Bij aankomst word uw plek aangewezen. Ook zijn er 26 bungalows en 14 stacaravans aanwezig op de camping, allen uitgerust met comfort en luxe.

Er bevindt zich 1 toiletgebouw op camping Terrazzo sul Mare. Ingericht met wc’s, douches en wasbakken ook is de camping ingericht voor mindervaliden.

Terrazzo sul Mare beschikt over een mooi zwembad en ligt direct aan de Adriatische zee. Het is heerlijk vertoeven op het strand van de camping. Ook is er een restaurant, waar verse gerechten geserveerd worden. In de pizzeria worden klassieke pizza’s uit de streek gemaakt. Kom een keer langs op de camping dan kunt u de fantastische sfeer op camping Terrazzo sul Mare zelf proeven en de omgeving van Le Marche ontdekken.

Camping Terrazzo sul Mare Camping Terrazzo sul Mare
8.5 uit 10 op basis van 4755 reviews beoordelingen.
info@campingterrazzosulmare.it €35