Camping Verde Luna

Camping Verde Luna in Torrette di Fano is zeer geschikt voor een familievakantie. Ideaal voor wie zowel van de rust van één van de meest groene gebieden van Italië wil genieten als van de prachten die het binnenland van Le Marche biedt, met zijn monumenten en zijn kerken. Bovendien zijn er talrijke mogelijkheden voor vermaak voor groot en klein, verzorgd door bekwaam en vriendelijk personeel.

Uw vakantie op Camping Verde Luna

De camping ligt op enkele meters van de zee met directe toegang tot een groot zandstrand. Camping Verde Luna strekt zich uit over een oppervlakte van 20.000 m2 in een vlak, geheel bebost terrein. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van wateraansluiting en -afvoer en elektra. De sanitaire faciliteiten zijn netjes. U kunt er ook voor kiezen om een tent, bungalow of chalet te huren op Camping Verde Luna.

Camping Verde Luna heeft een zwembad met whirlpool, een privéstrand met voorzieningen waar de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden, speeltuin met kinderclub, bar, campingwinkel, pizzeria met afhaalservice, kiosk, EHBO post en een multifunctioneel sportveld.

Camping Verde Luna Camping Verde Luna
4.45 4205 reviews
info@campingverdeluna.it €35