Camping Metapontum Village

Campings Puglia

Camping Metapontum Village is een modern uitgeruste camping. Het is een ruime camping begroeid met pijnbomen, gelegen bij het dorpje Lido Metaponto. De camping is gelegen bij de zee met zandstrand.

De te huren bungalows bieden slaapplaats voor maximaal 6 personen en bezitten een eigen veranda, toilet, douche en keuken. De camping heeft de beschikking over 250 staanplaatsen die allen genoeg schaduw bezitten.

De camping heeft ook een eigen professioneel animatie team, dit team zal dagelijks recreatieve activiteiten organiseren, voor de kleinsten en ook voor de oudsten. De camping heeft de beschikking over een zwembad en sportvelden. Er is ook voor de avond een disco geopend, waar u kunt genieten van een lekkere cocktail of wat fris.

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

  • Bungalows
  • Kampeerplaats

De camping is gelegen in de provincie Taranto.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Italië


Kaart:

  • Ligging vlakbij zee of meer

Vakanties op campings in Puglia zijn voor velen nog een vrij onbekend fenomeen. En dat is zonde, want Puglia (Apulië) heeft erg veel te bieden. De hak van de laars is zeer divers en herbergt een onvermoede rijkdom qua natuurschoon en architectuur. Veel mooie stadjes, een rijke historie, uitgestrekte wijngaarden en prachtige baaien. Daar waar buitenlanders Puglia steeds meer zullen gaan ontdekken, hebben de Italianen dat al lang en breed gedaan.

Lees meer

Stel ons uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze gemakkelijk via het onderstaande formulier en u krijgt van Andiamo antwoord binnen 1 werkdag. Wilt u beschikbaarheid aanvragen, gebruik dan het en u krijgt antwoord van de camping zelf.
Camping metapontum village Camping metapontum village
promotur@metapontumvillage.it €35