Camping Santa Maria Di Leuca Centro Vacanze

Camping Santa Maria di Leuce is gelegen op ongeveer 3 kilometer van de kristalheldere zee van Santa Maria di Leuca in het midden van het groen van pijnbomen, eucalyptus en olijfbomen.

Een handige shuttle bus vervoert gasten naar de zee of de trein- en busstations. Er zijn 3 sanitaire blokken waar zich ook wasmachines bevinden. Ook is er een camper service op de camping.

Camping Village S. Maria di Leuca biedt haar gasten comfortabele schaduwrijke kampeerplaatsen met elektra. De camping heeft ook 7 volledig ingerichte mini-appartementen voor 2-6 personen en 25 bungalows voor 4 personen.

Op de camping is een wellness-centrum. Kinderen kunnen toevertrouwd worden aan de zorg van de kid’s club. Verder zijn er twee zwembaden, animatie, twee tennisbanen, voetbal, volleybal, jeu de twee en ping-pong.  Er zijn ook cursussen om te leren zwemmen, tennissen of duiken.

 

  • Gezinscampings kinderen <12 jaar

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

  • Bungalows
  • Kampeerplaats

De camping is gelegen in de provincie .

Adres:

Italië


Kaart:

  • Ligging vlakbij zee of meer

Vakanties op campings in Puglia zijn voor velen nog een vrij onbekend fenomeen. En dat is zonde, want Puglia (Apulië) heeft erg veel te bieden. De hak van de laars is zeer divers en herbergt een onvermoede rijkdom qua natuurschoon en architectuur. Veel mooie stadjes, een rijke historie, uitgestrekte wijngaarden en prachtige baaien. Daar waar buitenlanders Puglia steeds meer zullen gaan ontdekken, hebben de Italianen dat al lang en breed gedaan.

Lees meer

Stel ons uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze gemakkelijk via het onderstaande formulier en u krijgt van Andiamo antwoord binnen 1 werkdag. Wilt u beschikbaarheid aanvragen, gebruik dan het en u krijgt antwoord van de camping zelf.
Camping santa maria di leuca centro vacanze Camping santa maria di leuca centro vacanze
centrovacanze@campingsmleuca.com €48