Camping Village Terrazza Sul Mare

Camping Terrazza sul Mare ligt op een zandduin in Vieste, en in de buurt zijn mooie activiteiten. Reserveer rechtstreeks bij camping Terrazza sul Mare zelf!

  • Camping ligt op zandduin
  • Prachtige familiecamping
  • Camping voor elk wat wils
  • Uitvalbasis voor mooie trips

Camping Terrazza sul Mare in de provincie Foggia is zo genoemd omdat het op een zandduin ligt, in een gebied van ongeveer 10.000 vierkante meter. Het heeft een prachtig uitzicht over de Adriatische kust met haar lange strand en de rijke blauw-groene zee die de indruk wekken dat u op een echte terras zit.

De camping ligt 5 kilometer van Vieste langs de kustweg en het is mooi zo afgelegen dat zittend in de rustgevende schaduw van de Canadese populieren en pijnbomen u het gevoel krijgt ver weg van alle chaos te zijn. U kunt op Camping Terrazza sul Mare optimaal genieten van de rust.

Uw vakantie op Camping Terrazza sul Mare

De mooie witte mini-appartementen zijn zeer comfortabel met heerlijke veranda’s in het hart van Camping Terrazza sul Mare. Alle appartementen zijn volledig ingericht voor 4 of 6 personen met eigen kitchenette en badkamer.

Ongetwijfeld is de belangrijkste bezienswaardigheid op camping Terrazza sul Mare de vriendelijke familie die het restaurant runt, de pizzeria en de snack-bar (direct aan het strand). Gegarandeerd elke dag verse producten zodat u kunt genieten van traditionele lokale gerechten.

Andere faciliteiten op Camping Terrazza sul Mare zijn de gezellige disco, windsurfschol, beachvolley, tafeltennis, speelzaal en EHBO. U kunt in de buurt ook een mooie tennisbaan, een klein voetbalveld en een supermarkt voor de echte Italiaanse ingrediënten vinden.

Camping Village Terrazza sul Mare scoort 8.5 uit 10 op basis van 6 beoordelingen.

  • Kleine Charme Campings

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja
Zwemparadijs Nee

  • Kampeerplaats

De camping is gelegen in de provincie Foggia.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

71019 Vieste FG
Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.841 km.

Reistijd: 18 uur en 49 minuten.

  • Ligging vlakbij zee of meer

Vakanties op campings in Puglia zijn voor velen nog een vrij onbekend fenomeen. En dat is zonde, want Puglia (Apulië) heeft erg veel te bieden. De hak van de laars is zeer divers en herbergt een onvermoede rijkdom qua natuurschoon en architectuur. Veel mooie stadjes, een rijke historie, uitgestrekte wijngaarden en prachtige baaien. Daar waar buitenlanders Puglia steeds meer zullen gaan ontdekken, hebben de Italianen dat al lang en breed gedaan.

Lees meer

Stel ons uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze gemakkelijk via het onderstaande formulier en u krijgt van Andiamo antwoord binnen 1 werkdag.
Camping Village Terrazza sul Mare Camping Village Terrazza sul Mare
8.5 uit 10 op basis van 1658 reviews beoordelingen.
info@terrazzasulmare.it €35