Camping Florence

Camping in FlorenceVoor veel mensen is Toscane bij uitstek de favoriete vakantiebestemming en daarom zoeken ze een mooie camping bij Florence. U kunt in Toscane gerust vele jaren uw vakantie door brengen want er valt gewoon zoveel te zien.

Florence is het pareltje van de Renaissance en daarmee een van de trekpleisters van Toscane en zelfs van heel Italië. Het is dan ook een perfecte bestemming voor een stedentrip. Vier vakantie op een camping in Florence of de heuvels rondom deze stad vol historie.

Aanbieders Camping Vakanties in Florence

Luxe kampeervakanties in Europa Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Camping Florence en omgeving

Le Sorgenti Campingrelax

Palazzuolo sul senio, Campings Toscane
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Mugello Verde

San Piero a Sieve, Campings Toscane
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Firenze Camping in Town

Firenze, Campings Toscane
Richtprijs €50 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Internazionale Firenze

Impruneta, Campings Toscane
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Panoramico Fiesole

Fiesole, Campings Toscane
Richtprijs €42 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Alle campings in Florence

Camping Florence

Camping in Florence

De campings liggen in de heuvels rondom Florence. Meest in het oog springend van bovenaf is natuurlijk de Dom. Van ver in de omtrek is de grote koepel zichtbaar.

Stedentrip Florence

U kunt op uw gemak wandelen in het autovrije Centro Storico. Hier bevinden zich vele winkels, maar evenzeer prachtige monumenten, zoals het Piazza della Repubblica en het Piazza della Signoria met daaraan het Palazzo Vecchio en de Uffizi. U komt dan vervolgens uit bij de Ponte Vecchio, de brug over de Arno met de juwelierswinkeltjes.

Aan de andere kant liggen het Pallazo Pitti en de tuinen van Boboli. Na een aardige klim bereikt u Piazza Michelangelo, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over Florence. Als u dan weer afdaalt naar de binnenstad vindt u daar de Santa Croce. Als u vanaf de dom de andere kant op gaat komt u bij de Basilica San Lorenzo met daarbij de markt van Florence. Verderop is de Galleria dell’Accademia gelegen, het beroemde museum met de David. Kortom, het is bijna teveel om op te noemen en het is dan ook beter dat u al deze pracht met uw eigen ogen gaat aanschouwen.

Bekijk alle Campings in Florence